Welkom

Bij RICE TO MEET YOU

Houd u van heerlijk tropisch en exotisch eten? Dan nemen wij u graag mee op een culinaire reis. Van de Caribbean tot aan de Aziatische tropen! In onze menukaart vind u onze overheerlijke huisgemaakte gerechten terug van onze Aziatische chef. Door middel van kleine gerechten  te combineren kunt u uw eigen bestemming kiezen. Van een aunthentieke Indonesische Rendang tot Jamaican Jerk Chicken  of een Nepalese Dahl. Deze zijn ook heel goed te combineren met onze overheerlijke cocktails, wijnen en een van onze 6 verschillende bieren van de tap.

Reserveer nú: 043 3272678

🇮🇩🇨🇼🇸🇷🇯🇲🇸🇽🇹🇭

RESERVERENBEKIJK ONZE MENUKAARTOVER ONS

maandag en dinsdag gesloten
woensdag t/m vrijdag 16.00 -21.30 uur
zaterdag en zondag 12.00 – 21.30 uur

Grendelplein 11, aan de voet van de Cauberg!
rice to meet you valkenburg3
rice to meet you valkenburg1

Intro

ONS VERHAAL

Na een kleine 15 jaar gereisd te hebben over onze mooie wereldboI. Zijn wij terug in het mooie pittoreske Valkenburg. Het is ons  duidelijk geworden, dat we een gedeelde passie hebben voor reizen en eten. Tezamen komen wij dan ook uit op een kleine 65 landen, die we bezocht hebben. En willen dan ook graag deze passie met jullie delen .

Waar de geuren van verse kruiden mengen in onze keuken, verwelkomen wij jullie graag om een bezoekje te brengen aan ons restaurant voor lunch of diner. Geen grote honger? Geniet dan van onze Asian Tapas. Afhalen ook mogelijk.

Rice To Meet You

HOE TE BESTELLEN?MENUKAART